Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 727 kJ / 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,20 g |
Tuky | 10,85 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX76
Moje poznámka
Zapečený květák s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX76
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 4 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 23 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 57 minutami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 2 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 2 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 2 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
bronislava před 6 hodinami
Tématické fráze:
květák s hlívou,
zapečený květák,
zapečený květák s hlívou ustřičnou,
květák s hlívou ústřičnou,
zapečený květák recepty,
kvetakove karbanatky s hlivou,
zapekany kvetak s hlivou,
květák s hlívou recept,
recepty z květáku,
zapeceny kvetak s hlivou ustri,
květák zapečený s hlívou ústřičnou a sýrem,
recepty s hlívou ústřičnou a květákem,
zapečený květák recept,
kvetak s hlivou nakyp,
květákové karbanátky s hlivou,
věták s hlívou,
zapečený květák s bramborem,
zapečené brambory s hlívou top recepty,
zapečený květák s,
zapeceny bulgur s hlivou amasem
Suroviny:
květák,
hlíva ústřičná,
ředkvičky,
cibulka jarní,
olej olivový,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (4)