Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 661 kJ / 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,54 g |
Tuky | 23,06 g |
Vláknina | 13,93 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 32,08 g |
Postup přípravy
Podáváme posypané petrželovou natí.
Zveřejněno 5. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová mrkvová polévka se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yrl9
Moje poznámka
Krémová mrkvová polévka se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yrl9
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 50 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 3 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 5 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 5 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 6 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
mrkvová krémová polévka,
mrkvová polévka krémová,
krémová mrkvová polévka,
krémová mrkvová polévka recept,
mrkvovo zázvorová polévka,
mrkvový krém polévka,
mrkvová polévka s medem a chilli,
mrkvova se zazvorem,
mrkvovo zázvorová polévka recept,
mrkvová polévka z pečené mrkve,
mrkvová polévka,
mrkvovo zazvorovy krem,
polévka mrkvová krémová,
mrkvová nat,
recept na mrkvovou polévku se zázvorem,
polévka se zázvorem,
recept na polévku mrkvový krém,
karotkový krém recept,
mrkvovozázvorová polevka,
mrkova polevka se zazvorem
Suroviny:
mrkev,
cibule,
zázvor čerstvý,
bujón zeleninový,
olej olivový,
limetka,
nať petrželová,
jogurt bílý
Komentáře (3)