Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omeleta s krevetami a špenátem na česneku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Paprika Paprika

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 029 kJ /
724 kcal
Bílkoviny48,62 g
Tuky54,70 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 728 mg
Sodík 533 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy8,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na 1 PL oliv. oleje orestujeme nakrájený česnek, přidáme špenát a krevety (rozmražené). Restujeme 3-5 min. Krevety ještě pustí vodu, takže počkáme až se voda vypaří. Opepříme dle chuti. Krok 2: Pak náplň z pánve sundáme na talířek. Krok 3: Mezitím si v hrnku rozšleháme vidličkou vejce. Krok 4: Na pánev dáme druhou PL oleje a uděláme vaječnou omeletu. Krok 5: Když je hotová, vrátíme na 1/2 omelety náplň a přeložíme ji. Krok 6: Vyndáme na talíř a podáváme s nějakou "červenou" zeleninou oblohou (rajče, paprika, ředkvička...)

Zveřejněno 9. 6. 2012

Poznámka autorky Paprika

Recept jsem dostala od své dietoložky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0EEV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0EEV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vypadá to moc dobře, ale já jsem se krevety ještě nenaučila jíst :-( ;-):yes:

Jana Remkova: JJ - chodím k dietoložce. Prostě potřebuju mít nad sebou bič, abych vydržela.

Dietoložky??? Hmm, vypadá dobře:-O:yes:

Díky všem za pochvalu:-8. Dala jsem se do hubnutí, tak sem přidám pár mých dietních "kousků". Tento je jeden z těch lepších, ostatní nejsou nic moc, ale nic jiného teď nemůžu. ;-(:-( Pokud tím pomůžu někomu dalšímu, kdo hledá dietní recepty, tak budu ráda. ;-)

:-Ktak to bych si dala vypadá to moc lákově:yes::yes:+8

Paprička, krásne!:yes:

Papričko, to bych si dala s chutí, dieta-nedieta, je to parádní recept:yes: Dlouho jsem tě tu neviděla:-O Dávám 5.bod:yes:

Krásná nadýchaná omeleta s výbornou náplní:-p:-):yes:

Povedené:yes::yes: +3

jéžišku:-O to mám ale parádní snídani:-8:-D;-):-p:yes::yes:

Mňááám :-p:yes::yes:

Tématické fráze:
špenátová omeleta s krevetami, dietní vaječná omeleta, recepty s krevetami, tvarohové noky recept, dietní krevety recept, špenát při hubnutí recept, dietní recepty s krevetami, dietni recept s krevetami, krevety s česnekem a špenátem, jsou krevety dietní, čerstvý špená, dietní omelety, dietní omeleta, recept na dietní krevety, recepty krevety s česnekem, krevety s omeletou, jsou krevety dietni?, dietni mražene krevety, dietní krevety, recept na spena

Suroviny:
vejce, česnek, špenát čerstvý, krevety, olej olivový extra virgin, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu