Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 527 kJ / 2 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,93 g |
Tuky | 57,65 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 7,36 g |
Sůl | 18,35 g |
Sacharidy | 421,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaninovo - cibulový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RW7
Moje poznámka
Slaninovo - cibulový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RW7
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 6 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 23 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno 21. 6. 2025 14:16
Chilli cukety
Přidáno 21. 6. 2025 12:00
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 8 minutami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 24 minutami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 41 minutami
Hrnková buchta
Fatima2 před 59 minutami
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Suzy8 před 1 hodinou
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 1 hodinou
Segedínský guláš v papiňáku
radbastim před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
LukyRi před 3 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 4 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 5 hodinami
Tématické fráze:
cibulový chleba,
cibulový chléb z domácí pekárny,
domácí pekárna cibulový chléb,
domácí cibulový chléb,
cibulový chleba v domácí pekárně,
cibulový chléb,
křupavá cibulka,
domaci chleb se slaninou,
domácí chleba se slaninou,
domácí chléb cibulový,
krupava smazena cibulka,
chléb se slaninou,
chleba se slaninou,
cibulovi chleba,
cibulovy chleba s domaci pekarny,
domácí cibulový chleba,
cibulový chléb pro domácí pekárnu,
cibulovej chleba,
cibuloví chléb z domací pekarny,
chleba cibulový
Suroviny:
voda,
slanina,
cibulka,
bramborák v prášku,
cukr,
sůl,
kmín drcený,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (31)
neznám tě,bohužel,osobně
chtěla jsem mít chlebíček čerstvý k nedělní snídani,tak jsem zvolila"odložený start"takže těsto nešlo urovnat,vyhodit háky atd..
tvar je strašný,fotky klidně smáznu,aby neodradily další,který by tento skvělý,voňavý a hebký chlebík chtěli odzkoušet
manžel ho nazval "dromedárem"
už mám vytáhlou (opět
Za pochvalu i bod děkuju
Přidávám bod
Peču chleba s kváskem a moji mužští jiný nechtějí. Pak experimentuj!
pekárskemu géniovi+