Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 903 kJ / 5 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 041,06 g |
Tuky | 178,44 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 2,85 g |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,78 g |
Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Moje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 30 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 2 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 14 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 1 hodinou
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 1 hodinou
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 1 hodinou
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 2 hodinami
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 3 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 4 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 5 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 5 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 6 hodinami
Tématické fráze:
bořšt,
borst recept,
cvikle,
boršč,
co je cvikla,
recept na boršt,
borst z cervene repy,
zeleninovy borst,
rusky borst,
polivka borst,
co je cvikle,
co je to cvikla,
recept na boršč,
boršč recept,
recept na polévku boršť,
polevka boršt,
recepty od pepy řepy,
boržť polevka,
domácí boršť,
boršť z červené řepy syrové
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
zelí hlávkové,
protlak rajčatový,
řepa červená,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
smetana kysaná,
máslo,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (27)