Suroviny
Porce: asi 800 g zmrzliny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 532 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 4,40 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 121,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny vychlazené suroviny rozmixujeme do hustého koktejlu a dáme zmrazit do zmrzlinovače.
Zveřejněno 25. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zmrzlina z moruší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o89Y
Moje poznámka
Zmrzlina z moruší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o89Y
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 7 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 19 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 29 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 33 minutami
Domácí pizza
ne.honzula12 před 42 minutami
Adélčin dort Barbie
JanaZavadilova před 1 hodinou
Nivová omáčka
Kachnanamedu před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
petra.sym před 1 hodinou
Karbanátek
kocamo před 1 hodinou
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 2 hodinami
Čokoládový mug cake
Anezvari před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 3 hodinami
Tématické fráze:
moruše černá zpracování,
moruše černá recepty,
zpracování moruší,
marmeláda z moruše,
moruše zpracování,
jak zpracovat moruše,
marmeláda z moruší,
džem z moruše,
zpracování moruše,
moruše bílá recepty,
moruše marmeláda,
moruše dzem,
jak chutná moruše,
co udelat z moruse,
moruše černá,
dzem z morusi,
moruše černá keř,
jak zpracovat moruši,
co udelat z moruší,
moruše černá recept
Suroviny:
moruše,
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
cukr,
šťáva citronová
Komentáře (22)
Kanyla: pokud nemáš zmrzlinovač a chceš jakoukoliv zmrzku zkusit udělat, vyrob ten počáteční "koktejl" a dej ho v krabičce do mrazáku. Pak stačí zmrzku asi co 45-60 minut pořádně promíchat (ztuhlou část s tou řídkou) - tím zabráníš tvorbě ledových krystalů, které by mohly poškrábat vaše namlsané jazýčky
Máš to krásně naaranžované
Ještě poznámka - ty černé moruše se mi zdají být lehce víc kyselejší, než ty bílé.
Ty černé velice barví. Určitě by z tho byla výborná šťáva a kámoška z nich dělala prý úžasnou marmošku.