Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 536 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,45 g |
Tuky | 12,50 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 25,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí pečené pod cibulí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBny
Moje poznámka
Telecí pečené pod cibulí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBny
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 18 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
pečené telecí maso,
pečené telecí maso recepty,
pečené telecí,
telecí maso pečené,
telecí pečeně,
pečený teleci krk,
pečená telecí žebra,
pečené telecí recept,
telecí na pečení,
pecena teleci ledvina,
telecí krk recepty,
telecí maso na pečení,
teleci ledvina,
teleci krkovice,
pečená telecí žebírka,
telecí krkovice recepty,
telecí ledvina recept,
telecí pečeně recept,
telecí krk pečený,
pečené telecí recepty
Suroviny:
maso telecí,
máslo,
máslo bylinkové,
cibule červená,
cibulka,
česnek,
sůl,
kmín celý,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (25)
Náhodou jsem dnes opět pekl krk podle tohoto rcp: http://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-ma...
Trouba na 200°C, pečeno 10´ odkryté a potom na 175°C pečeno pod poklicí dalších asi 100´. Krásnou barvu to chytlo i pod poklicí na těch 175°C
Časy a teploty: Dát do trouby na 200, po deseti minutách stáhnout na cca 120, nechat 2 hodiny pod pokličkou, pak dopéci dohněda zase na 200. Po té době a teplotě v receptu to musí být jak troud.
Maso jedině čerstvé.