Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 061 kJ / 3 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,56 g |
Tuky | 39,20 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,01 g |
Sacharidy | 584,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb paní Bednářové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P791
Moje poznámka
Chléb paní Bednářové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P791
Nejnovější recepty
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 15 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 15 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno před 21 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 22 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno 12. 9. 2025 08:00:03
Filé s kapary
Přidáno 11. 9. 2025 20:45:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 9 minutami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 24 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 37 minutami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
Ellen1 před 2 hodinami
Koprová omáčka
albatevi před 2 hodinami
Brambory zapečené s nivou a porkem
bohdana před 2 hodinami
Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí
trdlo před 2 hodinami
Kulajda z naložených a sušených hub
albatevi před 2 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 3 hodinami
Tématické fráze:
caro buchta,
domaci pekarna danuše bednářová,
nestle caro priprava,
domaci pekarna bednarova,
pepa peče chleba,
dobrý chleba,
caro příprava,
domaci chleb srettka,
mňam program recepty,
pecinek.cz,
chleba caro,
vychytaný chlebík,
chlebík z domácí pekárny,
dobrý chlebík,
perfektní recept na kmínový chleba,
recept na chleba od p,bednářové,
pekarna profi mala,
profi pekarna mala,
domácí chleba podle danuše,
recept domácí chleba od danuše
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
sůl,
mouka žitná hladká,
olej,
ocet,
cukr,
kmín celý,
fenykl,
caro,
droždí sušené,
Komentáře (33)