Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 209 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,27 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčata nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy.
Krok 2: Přidáme v rukách najemno natrhanou bazalku, se solí rozetřený česnek a olivový olej.
Krok 3: Poté nakrájíme na kolečka ciabattu a zlehka orestujem dozlatova z obou stran na olivovém oleji.
Krok 4: Položíme na talířek a pokledeme rajčatovou směsí, nahoru zlehka položíme ruličku parmské šunky a ozdobíme hoblinkou parmazánu.
Zveřejněno 31. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské bruschette
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3E5r
Moje poznámka
Italské bruschette
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3E5r
Nejnovější recepty
Zavařená směs – Peperonata
Přidáno před 2 hodinami
Jugoslávský paprikový salát
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté nekynuté koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá fazolová směs s klobásou, kukuřicí a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 22 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s borůvkami
kyskamaryska před 1 hodinou
Vlčická játrová omáčka
miryg13 před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
marcela.cl před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Kolarovaa před 3 hodinami
Ostružinový koláč s tvarohem
Elinka1 před 3 hodinami
Pomazánka s kapií a balkánským sýrem
Frankie69 před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 5 hodinami
České buchty
Martas6 před 5 hodinami
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 5 hodinami
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 6 hodinami
Tématické fráze:
bruschette,
pravá italská ciabatta recept,
italská bruschetta,
jak upéct bruschettu,
italská bruschetta recept,
bruschette recept,
bruschetky,
recept na bruschettu,
prava italska bruschetta,
bruschete,
italské recepty,
jak udělat bruschetu,
jak upéct bruschetu,
brunschete,
bruschetta italský recept,
chudak ten kdo se nikdy nezblazni,
bruschette s rajčaty,
foneticky - brusccheta,
jak udělat bruschettu,
jak si udelat bruschetky
Suroviny:
rajče,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
česnek,
ciabatta,
pršut,
parmazán,
sůl
Komentáře (23)
je jedno, zda je někdo ve fotografování obratnější, či slabší a nebo třeba nemá po technické stránce možnost vytvořit kvalitnější fotodokumentaci jídla. podstat je v přece v autorství. i mě vadí opakované recepty, kde se autor ohání tím, že jeho recept je trochu jiný, poněvadž v něm je přidána třeba petržel a nebo nedán kmín a podobně. Uvolnilo se to zde trochu více, jen poněkud ku škodě těchto jinak sympatických stránek.
Verča není chudák, jenž musel smazat snímek. Recepet na bruschettu je tu několikrát a i se snímky. Třeba jí to poučí a napříště zadá recept s vlastní fotodokumentací a hlavně recept, který se zde neopakuje.
já jsem to nemyslela zle, to mi věřte.. já nejsem z těch, co by vyvolávaly konflikty
Navíc v podobných jsou přidány podobné recepty s VLASTNÍMI FOTKAMI takže si každý představu může udělat
"Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno."
A do obsahu stránek patří i fotografie. Taktéž krásný den.