Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 116 kJ / 2 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,37 g |
Tuky | 179,37 g |
Vláknina | 18,38 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 88,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bůček s blumami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2EV
Moje poznámka
Pečený bůček s blumami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2EV
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 6 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 19 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 37 minutami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 41 minutami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 1 hodinou
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 1 hodinou
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 1 hodinou
Katův šleh po mém
Jandulice před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 3 hodinami
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 4 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 5 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček,
pečený bůček recepty,
zavarovani ryngli,
zavařujeme ryngle,
bůček na blumách,
buchta s rynglemi,
pečený bůček trochu jinak,
buchta z rynglí,
recepty ryngle,
buchta s blumami,
ryngle ,blumy,
ryngle zavařování,
ryngle recepty,
ryngle ,blumy recepty,
peceny bucek s ryzi,
zavařovani bucku,
pečeny buček jinak,
nakladani bučku na pečeni,
marmeláda z blum,
marmeláda z rynglí
Suroviny:
bůček,
bluma,
pivo černé,
rum,
česnek,
jíška světlá instantní,
šťáva citronová,
cukr,
pepř,
sůl
Komentáře (9)