Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 729 kJ / 4 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,20 g |
Tuky | 257,40 g |
Vláknina | 166,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30,17 g |
Sůl | 75,00 g |
Sacharidy | 384,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cuketu, cibuli a sůl promícháme, necháme přes noc odležet nebo min. 5 hodin, pak přidáme ostatní suroviny, promícháme a plníme do skleniček. Sterilujeme 20 minut.
Zveřejněno 2. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketový pepřák 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gm7
Moje poznámka
Cuketový pepřák 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gm7
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 6 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
cuketový pepřák,
pepřák z cukety,
pepřáky z cukety,
pepřák,
cuketové pepřáky,
cuketa recepty pepřak,
salát pepřák,
pepřák z cukety recept,
salát z cukety pepřák,
recepty pepřák,
cuketový salát pepřák,
pepřák s cukety,
peprak recept,
recepty pepraky,
pepřaky,
pepřák cuketový,
recept na pepřák,
ceketový pepřák,
recept cuketový pepřák,
www peprak
Suroviny:
cuketa strouhaná,
cibule,
sůl,
cukr,
olej,
ocet,
pepř mletý
Komentáře (4)