Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 729 kJ / 4 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,20 g |
Tuky | 257,40 g |
Vláknina | 166,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30,17 g |
Sůl | 75,00 g |
Sacharidy | 384,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cuketu, cibuli a sůl promícháme, necháme přes noc odležet nebo min. 5 hodin, pak přidáme ostatní suroviny, promícháme a plníme do skleniček. Sterilujeme 20 minut.
Zveřejněno 2. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketový pepřák 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gm7
Moje poznámka
Cuketový pepřák 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gm7
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 4 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 23 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 3 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 5 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 8 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 9 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 10 hodinami
Tématické fráze:
cuketový pepřák,
pepřák z cukety,
pepřáky z cukety,
pepřák,
cuketové pepřáky,
cuketa recepty pepřak,
salát pepřák,
pepřák z cukety recept,
salát z cukety pepřák,
recepty pepřák,
cuketový salát pepřák,
pepřák s cukety,
peprak recept,
recepty pepraky,
pepřaky,
pepřák cuketový,
recept na pepřák,
ceketový pepřák,
recept cuketový pepřák,
www peprak
Suroviny:
cuketa strouhaná,
cibule,
sůl,
cukr,
olej,
ocet,
pepř mletý
Komentáře (4)