Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 681 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,33 g |
Tuky | 5,93 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 11,03 g |
Postup přípravy
Podáváme s tmavým pečivem.
Zveřejněno 13. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z uzených makrel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYpG
Moje poznámka
Paštika z uzených makrel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYpG
Nejnovější recepty
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 4 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 4 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno 9. 7. 2025 08:42
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno 9. 7. 2025 08:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková kuřecí prsíčka v sýrové, smetanové omáčce
wimra před 42 minutami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 48 minutami
Brownie
petramotlickova před 57 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
radbastim před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Bettynka_ před 2 hodinami
Rybízový sirup
esso před 3 hodinami
Brusinky z rybízu
esso před 3 hodinami
Květák smažený v troubě
Wanilor před 3 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
jalamo před 4 hodinami
Teplý těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
studená kuchyně recepty,
studená kuchyně,
rybi paštika,
pomazánka z makrely,
uzení makrel,
paštika z uzené ryby,
rybi paštika recept,
uzená makrela,
paštika,
studené recepty,
recepty studená kuchyně,
recepty paštika z uzené ryby,
paštika z ryb,
paštika z ryby,
paštiky recepty,
recept pastika,
recepty uzené,
recepty studené kuchyně,
uzení makrely,
ryby pastika
Suroviny:
makrela,
tvaroh,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
kopr,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
želatina,
voda
Komentáře (6)