Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 59 kJ / 14 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 1,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika v hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWk2
Moje poznámka
Štika v hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWk2
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 5 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka k těstovinám
TondaJ před 17 minutami
Fazolky na smetaně
TondaJ před 21 minutami
Vepřová játra - luxusní
Lasulena před 28 minutami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 1 hodinou
Bábovka bez vajec
Vladour před 1 hodinou
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 1 hodinou
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 2 hodinami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 3 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 6 hodinami
Tématické fráze:
štika v trojobalu,
štika recept,
štika recepty,
recept na štiku,
hliva obalená v hrašce,
recepty na úpravu štiky,
jak usmažit štiku,
mořská štika v trojobalu,
hlíva v hrašce,
smažení v hrašce,
štika hraška,
štika trojobal,
ryba smažená v hrašce,
recept hlíva v hrašce,
recepty stika?,
smažení štiky,
da se stika usmazit,
vykostena štika recepty,
smažena stika,
jak chutná mořská štika v trojobalu
Suroviny:
štika,
sůl,
vejce,
mléko,
hraška,
koření garam masala,
olej
Komentáře (7)
Zajisté máte pravdu...
Zkuste někdy třeba tady toto http://www.labuznik.cz/recept/stika-s-maslovou-oma...
Jednou mě jeden dobrák, který ví, že jím rád ryby, pozval na štiku. Přišel jsem pln dobré vůle a poznal jsem, jak se dá štika nejvhodněji zkazit. Ze všech možných úprav si ten dobrák vybral právě ten nejméně vhodný: smažení!