Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 548 kJ / 3 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,10 g |
Tuky | 36,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 652,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná marcipánová hmota - v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpv7
Moje poznámka
Falešná marcipánová hmota - v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpv7
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 5 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 7 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karbanátky s cuketou a uzeným sýrem
Hedvika04 před 22 minutami
Cuketovo - perníkové muffiny
Hedvika04 před 24 minutami
Mini Pavlova
Nikijaho před 39 minutami
Těstovinový salát
RaeRea před 1 hodinou
Mirabelkový sirup
Yvajs před 2 hodinami
Bramborové noky s petrželí
mrazule před 3 hodinami
Bezlepkové kynuté koláče
Hankali před 4 hodinami
Masová směs obalená anglickou slaninou
Zabiczka před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
SaraV před 5 hodinami
Tématické fráze:
marcipánová hmota,
marcipánová hmota recept,
marcipanová hmota na dorty,
recept na marcipánovou hmotu,
čím lepit marcipán,
jak vyrobit marcipánovou hmotu doma,
marcipánové figurky,
marcipánová modelína,
domácí marcipánová hmota,
marcipánové těsto recept,
marcipánová hmota na dort,
marcipánové těsto,
recept na marcipán z domácí pekárny,
jak lepit marcipán,
marcipánová hmota recept jednoduchy,
marcipán z pekárny,
jak udělat malinké marcipánové růžičky,
čím lepit marcipánové ozdoby,
marcipánové figurky postup,
marcipánová hmota v pekárně
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko sušené polotučné,
med,
sirup javorový,
mandlové aroma,
voda,
tuk ztužený
Komentáře (96)
A jak dlouho cca "hnětat" v ruce když nemám pekárnu? Případně lze to hodit do robota?
Můžete
Do pravého marcipánu používám glukózový (pšeničný, kukuřičný, rýžový) sirup, nebo i med
Jen se chci zeptat,kdyz rozvaluju,tak podsypavam mouck.cukrem a zustavaj mi na nem pak mapy cukru co stim?? Vypada to nehezky
Dekuju za tento recept
chci se zeptat jak doho vydrží udělaný.... mužu si ho nachystat třeba týden před pečením? a Postavičky jak zaschnou dají se pak sníst jako -marcipánové růžičky nebo to stvrdne na kámen. Mám v plánu ho vyzkoušet nemám pekárnu ale hntací robot předpokládám stejný výsledek. Děkuji
Děkuji Nikola S.K.