Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 213 kJ / 1 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,25 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 62,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 312,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestková povidla - rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnmX
Moje poznámka
Švestková povidla - rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnmX
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
švestková povidla podle babiček,
vaření švestkových povidel,
recept na domácí švestková povidla,
příprava švestkových povidel,
příprava povidel,
kotel na povidla,
kotel na vaření povidel,
rychlá domácí povidla,
domací švestková povidla,
rychlá povidla,
příprava švestkových povidel v troubě,
švestková povidla jednoduchá,
švestková povidla recept,
švestová povidla,
kotle na povidla,
švestková povidla,
švestková povidla od babičky,
povidla příprava,
švestková povidla příprava,
domácí švestková povidla podle babiček
Suroviny:
švestky,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
rum
Komentáře (6)
Musí po kusech odpadávat od vařečky, být hustá a tmavá. A ta vůně u toho
Všem přeji krásný další den babího léta!!!
Za jednoduchá povidla ti dávám 2.bod