Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 435 kJ / 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,03 g |
Tuky | 1,17 g |
Vláknina | 26,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 169,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqMR
Moje poznámka
Teplý bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqMR
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 9 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 5 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 9 hodinami
Tématické fráze:
teplý bramborový salát,
bramborový salat,
mail mhias.com loc:cz,
mail mias.se loc:cz,
musi se zampiony loupat?,
teplý bramborový salát recept,
bramborový salát teplý,
musi se zampiony loupat,
loupat žampiony,
bramborovy salát recept,
bramborovy salat s zampiony,
teplý vidensky salat,
braborovi salat,
bramborový salát se žampiony,
lyonský bramborový salát,
loupaji se zampiony,
zampiony loupat,
srbsky bramborovy salat,
lyonský salát,
musi se loupat zampiony
Suroviny:
brambory,
cibule červená,
olej,
sůl,
pažitka,
tymián čerstvý,
ocet vinný bílý,
pepř
Komentáře (2)