

Teplý bramborový salát II.
Suroviny 3-4 porce
- 500 g neloupaných brambor
- 3 lžíce oleje
- 2-3 červené cibule
- 100 ml octa
- 1 PL cukru podle chuti
- sůl
- špetka červené papriky
- pepř
Postup přípravy receptu
Ještě teplé uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na větší kusy.
Na pánvi zahřejeme olej a přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli a chvíli všechno prohříváme.
Ocet se solí, cukrem a paprikou převaříme a nalejeme do cibule. Touto směsí zalijeme brambory, promícháme a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Zdroj-Pošli recept" paní Božena Kolářová.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Teplý bramborový salát II.
-
Irule: Jasně, s tím octem každý podle sebe. Někdy je méně lépe
. Mi tenhle salát taky moc chutná
-
takže vyzkoušeno, je dobrý, určitě jsem ho nedělala naposledy, jen příště dám méně octa.
Ale děkuji moc recept, který budu stoprocentně opakovat -
Jana Remkova:
-
Irule: A to je dobře, žes ho přehlídla, aspoň jsem si osvěžila paměť i já
-
jejda, jejda to jsem úplně přehlídla
. To vypadá moc dobře, to určitě brzy vyzkouším
+17
-
Tento salát je opravdu moc dobrý
Já tam ještě přidávám na kostičky vyškvařenou slaninku
Ani maso nemusím
Jani boďan Ti za príma pochoutku letí+16
-
1974andrea: ne, nejsou, je to jen nahrubo nakrájená cibule
-
Jejda, tenhle salát jsem v té spoustě receptů úplně přehlídla
. Zdá se mi to a nebo jsou na fotce i ředkvičky? Salátek také dělávám s menší obměnou. Svařím trochu vývaru, ocet, sůl, cukr a trochu hořčice a salát zaliju. Ale saláty tohohle typu mám moc ráda, takže
-
ivulinka: no, všichni jsme zvyklí spíš na klasiku, ale změna je někdy fajn
. Já k tomu měla smažená kuřecí křídla
-
Ještě jsem nikdy neměla možnost ani ochutnat, natož připravit, ale vypadá jedle
-
ještě jsem to nikdy nejedla, ale má vyzkoušet všechno tobě bodík a já si ukládám
-
magdalenka:
je, Magdi a jak hodně slyším, hlavně slovenský
-
Je pekný a chutný...
-
varilamyskakasicku: díky!!
-
Pěkný salátek Jani