Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 847 kJ / 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 1,50 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kostky s brokolicí do naší kuchyně / s kořením nebo s bylinkami /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vn7v
Moje poznámka
Kostky s brokolicí do naší kuchyně / s kořením nebo s bylinkami /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vn7v
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 1 minutou
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 16 minutami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 2 hodinami
Kapří hranolky
loing před 11 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 11 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 12 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak zamrazit brokolici,
zamrazit brokolici,
koření na brokolici,
jak zamrazit cerstvou brokolici,
koření k brokolici,
brokolice - využití,
brokolice koření,
brokolice vhodné koření,
jake kořeni na brokolice,
brokolice,využití,
jjak zamrazit brokolici,
vhodné koření na brokolici,
brokolice a bylinky,
koření vhodné na brokolici,
cepty z brokolce,
koření na brokolici!,
brokolice a koření,
co se využije z brokolice,
kostky ledu s bylinkami,
brokolici jak zamrazit
Suroviny:
brokolice,
voda,
koření,
bylinky
Komentáře (17)
Vše je to věc jednak prostoru a potom dalšího využití v kuchyni