Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 314 kJ / 3 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,40 g |
| Tuky | 339,72 g |
| Vláknina | 27,20 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 6,45 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 72,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík na česneku, víně a čerstvé majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXjB
Moje poznámka
Pečený králík na česneku, víně a čerstvé majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXjB
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 17 minutami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 4 minutami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 7 minutami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 8 minutami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 3 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 5 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pečený králík na víně,
recepty pečený králík na víně,
králík na česneku a víně,
pečeny králík se zeleninou,
pecený kralik,
kralik peceny,
peceny kralk,
nakladany kralik na vine,
králík na víně,
kralik na vine a cesneku,
králík majoránka,
pečený králík s kuřetem na slanině,
králík na česneku a na víně,
kralik podlevany vinem,
oeceny kralik po cesku,
králk,
pečený králík se slaninou a česnekem,
králk recept,
peceny kralik s kuretem,
kralik s kuretem
Suroviny:
stehno králičí zadní,
hřbet králičí,
slanina farmářská,
majoránka čerstvá,
česnek český,
víno růžové,
paprika sušená uzená,
sůl,
kmín celý
Komentáře (10)