Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená treska po mém

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivvettaa Ivvettaa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Dno pekáčku vymažeme olejem a poklademe na kolečka nakrájenými bramborami. Brambory osolíme, opepříme a přidáme trochu celého kmínu. Krok 2: Necháme péct samostatně po dobu 30 min na 200°C. Krok 3: Vezmeme plátky tresky a položíme je na brambory. Na tresku dáme vrstvu smíchanou z tatarské omáčky, nastrouhaného eidamu, šunky a rybího koření. Krok 4: Dáme vše zapéct na zhruba 20 min. Krok 5: Hotovo! :)

Zveřejněno 26. 9. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená treska po mém

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y2mP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená treska po mém

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y2mP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Právě jsme dojedli a celé rodině moc chutnalo ! Děkuji a ukládám si:yes:

katiks: děkuji za hodnocení :-K

Rybička chutnala moc.:yes:

no tohle musí chutnat:yes::-D dělávám velmi podobně:-p a ačkoliv u nás rybky moc nejdou, tak takto upravené spolknou všichni;-)

Kamča: mělo tam být celého kmínu ;) je to napsaný i v ingrediencích...jdu to opravit :) díky za upozornění

Tak tomu teda nerozumím, "brambory osolíme, opepříme a přidáme trochu celého pepře", navíc tam není vůbec uvedeno čeho kolik.:-( Taky by se měl brát ohled na to, že sem chodí začínající kuchařky a že jich je:-K

Tak ta by byla zapečená i po mém:-p:yes:

Věřím,že jste si moc pochutnali;-)Mě se receptík líbí a první bodík je Tvůj:-p+1:yes::-K

Tématické fráze:
zapečená treska, zapečená aljašská treska, zapečená treska s bramborem, treska recepty, zapečená treska recept, zapecena treska podle me, treska zapečená, zapečená treska s tatarkou, zapčená treska recept, zapečená aljašská treska recept, recepty zapečená treska s bramborem, zapečená trska recepty, top recepty treska, zapecene brambory s treskou, filé z aljašské tresky recepty, zapečená treska s brambory, treska zapečená s brambory, treska na kmínu, top recept treska, treska obecná recept

Suroviny:
brambory, olej, kmín celý, sůl, pepř, treska, tatarská omáčka, sýr eidam, salám šunkový, koření na ryby, bazalka čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu