Treska zapečená se špenátem

heli3 Kuchařka:

Doba přípravy: 30 min PT0H30M 4 porce Jiné maso 1 názor

32

Suroviny

400 g tresky filety
1 mražený špenát
4 vejce
4 stroužky česneku
lžička soli
špetka kmínu
plátek másla
2 lžíce oleje
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Posolené a pokmínované filety z tresky zlehka osmahneme na pánvi na oleji zhruba 8 min.

  2. Skleněnou zapékací misku vymažeme máslem. Rozehřátý osolený špenát a rozetřený česnek promícháme.

  3. Do skleněné mísy dáme špenát, tresky i se šťávou a klepneme 4 vejce.

  4. Pečeme v troubě 20 min.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Treska zapečená se špenátem

  • n1k1t4 n1k1t4(neregistrovaný)

    Dnes sme si pripravili a je to naozaj jednoduché a chutné :). Hladošom odporúčam ako prílohu varené zemiaky. A pridávam bodík :-).

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: treska se špenátem treska zapecena se spenatem zapečená treska se špenátem zapečená ryba se špenátem treska špenát zapecena treska filet se špenátem zapečené maso se špenátem treska špenát recept treska s vejci zapečená fileta se špenátem filety zapecene se spenatem treska ze špenátem treska se špenátem recepty recept treska se spenatem treska zapečená se ěpenátem zapečená treska ze špenátem zapecena treska s vejcem a spenatem pečená treska se špenátem treska maso

Zapomněl/a jsem heslo