

Treska zapečená se špenátem
Suroviny 4 porce
- 400 g tresky filety
- 1 mražený špenát
- 4 vejce
- 4 stroužky česneku
- lžička soli
- špetka kmínu
- plátek másla
- 2 lžíce oleje
Postup přípravy receptu
Posolené a pokmínované filety z tresky zlehka osmahneme na pánvi na oleji zhruba 8 min.
Skleněnou zapékací misku vymažeme máslem. Rozehřátý osolený špenát a rozetřený česnek promícháme.
Do skleněné mísy dáme špenát, tresky i se šťávou a klepneme 4 vejce.
Pečeme v troubě 20 min.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Treska zapečená se špenátem
-
Dnes sme si pripravili a je to naozaj jednoduché a chutné :). Hladošom odporúčam ako prílohu varené zemiaky. A pridávam bodík
.