Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 043 kJ / 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,97 g |
| Tuky | 11,23 g |
| Vláknina | 12,46 g |
| Cholesterol | 239 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 48,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vyv
Moje poznámka
Guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vyv
Nejnovější recepty
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 1 hodinou
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 2 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 12 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené pečené řízky
Kmotrajara před 7 minutami
Farářské řízky
Elliska4321 před 1 hodinou
Omáčka z čerstvých rajčat
maris před 3 hodinami
Snadné škvarkové pagáčky
Wanilor před 3 hodinami
Vánoční cukroví
RadkaS89 před 4 hodinami
Cikánský řízek
Sweety77 před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
jaromira.hod před 7 hodinami
Gothajský salám na způsob utopenců
RH-12 před 10 hodinami
Jogurtová buchta
kiramon před 11 hodinami
Tématické fráze:
guláš z mletého masa,
guláš s mletým masem,
rasca,
vaříme kočkám,
drvená rasca,
mletá rasca,
guláš mleté maso,
co je rasca,
hovězí mleté maso,
guláš z mletého,
mlete maso gulas,
mlete hovezi,
mleté hovězí recept,
rasca mleta,
gulas z mletyho masa,
hovězí guláš z mletého masa,
mleté hovězí maso,
mleté hovězí maso recept,
co je mletá rasca,
co to je mletá rasca
Suroviny:
maso hovězí,
maso mleté mix,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
kmín drcený,
bujón,
protlak rajčatový,
mouka hladká
Komentáře (3)