Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 043 kJ / 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,97 g |
Tuky | 11,23 g |
Vláknina | 12,46 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 48,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vyv
Moje poznámka
Guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vyv
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 10 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 20 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
guláš z mletého masa,
guláš s mletým masem,
rasca,
vaříme kočkám,
drvená rasca,
mletá rasca,
guláš mleté maso,
co je rasca,
hovězí mleté maso,
guláš z mletého,
mlete maso gulas,
mlete hovezi,
mleté hovězí recept,
rasca mleta,
gulas z mletyho masa,
hovězí guláš z mletého masa,
mleté hovězí maso,
mleté hovězí maso recept,
co je mletá rasca,
co to je mletá rasca
Suroviny:
maso hovězí,
maso mleté mix,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
kmín drcený,
bujón,
protlak rajčatový,
mouka hladká
Komentáře (3)