Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 426 kJ / 2 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,75 g |
Tuky | 32,21 g |
Vláknina | 16,08 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 6,45 g |
Sůl | 16,10 g |
Sacharidy | 361,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smraďulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o20L
Moje poznámka
Smraďulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o20L
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 7 minutami
Vepřové na houbách
Sahula před 8 minutami
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 10 minutami
Domácí quiche
TotalMudla před 1 hodinou
Máslová krupková polévka
poirotka před 2 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 2 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 3 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 4 hodinami
Tématické fráze:
ovesná kaše z pekárny,
ovesná kaše z domácí pekárny,
ovesná kaše v pekárně,
hrachová polévka recept,
instantní hrachová kaše,
brokolicová polévka recept,
ovesná kaše v domácí pekárně,
domací pekarna-dia recepty,
domácí pekárna ovesná kaše,
domácí ovesná kaše,
domácí pekárna kasa,
kuchařka domácí pekárna,
kuchařka pro domácí pekárnu,
bramborová kaše z pekárny,
hrachová kaše,
sušená hrachová kaše,
recepty ovesná mouka,
ovesná kaše domácí pekárna,
ovesná mouka recepty,
ovesná kaše, pekárna
Suroviny:
voda,
mléko,
cukr,
olej olivový,
sůl,
kaše bramborová instantní,
mouka hladká,
droždí,
krkovice uzená,
sýr tvarůžky kulaté,
sýr tvrdý
Komentáře (26)
Prvně jsem taky otálela s koupi instantní kaše, pak jednou koupila kvůli nějakého receptu a teď už ji taky dávám dost často jak do chleba , tak i do těsta na housky a rohlíky, veky. Někde patří třeba dvě nastrouhané brambory . . .tak dám instatní, mám to rychleji.