Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 406 kJ / 2 009 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,76 g |
| Tuky | 126,53 g |
| Vláknina | 23,70 g |
| Cholesterol | 570 mg |
| Sodík | 82 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 181,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný křehký koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5K3R
Moje poznámka
Jablečný křehký koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5K3R
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 12 hodinami
Tématické fráze:
křehký jablečný koláč,
křehký jablečný koláč na plech,
recept na křehký jablečný koláč,
jablecny krehky kolac,
jablecny kolac,
jablecny kolac krehky,
křehky kolač jablečny,
krechky jablecny kolac,
jablečný koláč z křehkého těsta,
křehký koláč,
jalecny kolac,
křehky koláč s jablky,
křehký jableční koláč,
obyčejný jablečný koláč,
koláč do formy jalečný s ořechama,
krechky jablkovy kolac,
křehký jablečný dort,
jablečný koláč na plech,
top recepty křehky jablečny kolač,
krehke jablecne kolace
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
prášek do pečiva,
žloutek,
voda,
ocet,
sůl,
jablko,
skořice,
cukr
Komentáře (9)
zghettablog.blogspot.cz/2012/10/jablecny-kolac.html
-máslo musí být nakrájené na opravdu maličké kousíčky, aby se dobře smísilo s moukou a nesmí být až příliš měkké
- v lednici je lepší ho mít klidně i více jak hodinu
-je nutné pak pracovat rychle a zkusit ho vyválet napoprvé (ještě studené), a když válime první půlku, tak druhou vrátit do ledničky
To je tak všechno, co mě k tomu napadá :)