Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 591 kJ / 1 097 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,45 g |
| Tuky | 29,30 g |
| Vláknina | 22,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,47 g |
| Sůl | 16,03 g |
| Sacharidy | 164,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna s indickým kořením a s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqX0
Moje poznámka
Kuřecí stehna s indickým kořením a s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqX0
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuskus po indicku,
recepty s kus kusem,
kureci stehna s kuskusem,
recept s kus kusem,
kus kus po indicku,
kuřecí stehna a kuskus,
kureci stehno s kuskusem,
recepty z kus kusu,
kuřecí stehna kuskus,
resepty s kus kusem,
jak se vaří kus kus,
kuřecí kus kus,
uzená kuřecí stehna s kuskusem,
pečené kuře po indicku,
kus kus garam masala,
kureci s kus kusem,
kuřecí stehna,
kuřecí sthno s kuskus recepty,
kureci steheni indie,
pecena kureci stehna s kuskusem
Suroviny:
stehno kuřecí,
kurkuma,
koření garam masala,
sůl,
cibule,
česnek,
vývar kuřecí,
kuskus,
olej
Komentáře (15)
Ale proti gustu ziaden disputát. Kazdý sám najlepsie vie, co mu vyhovuje.
Dúfam, ze som tým nikoho nenas...la.
Já osobně kůži taky sundávám, ale vím o spoustě lidí, kteří křupavou kůžičku berou jako vrchol kulinářského zážitku :)
Každopádně, díky za komentář.
Co sa týka receptu nechápem, prečo má byt mäso s kožou, ked ju aj tak každý potom vyhodí, iba čo pridá cholesterol pri príprave. Ináč celkom fajn.