Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 783 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,98 g |
Tuky | 101,32 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 388 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7gJ
Moje poznámka
Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7gJ
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 11 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 12 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 8 minutami
Jahodové muffins
kahus308 před 21 minutami
Meruňkový koláč
Evellinka před 48 minutami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 2 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 8 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 10 hodinami
Tématické fráze:
pecene hovězí maso,
pomalu pecene maso,
pomale peceni hoveziho masa,
pomalé pečení masa,
pečený hovězí krk,
pečení hovězího masa,
pecena hovezi zebra,
hovězí na pečení,
pečené hovězí,
pečený hovězí pupek,
recepty pečené hovezi maso,
pomalu pečená masa,
hovězí se sušenými rajčaty,
péčené hovězí žebro,
pečená hovězí žebra recept,
pomalu pečená roštěná,
pečné hovězi,
recepty hovězí maso pečeně,
hovězí žebro pečené,
hovezi maso pecene
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pórek,
rozmarýn,
tymián,
koření oregáno,
majoránka čerstvá,
bylinky,
rajče sušené,
olej olivový,
olej ze sušených rajčat,
vývar hovězí,
slanina,
sůl,
pepř citronový
Komentáře (16)
Bylinky na záhoně, maso v mražáku, ve sklenici rajčata
Tvůj recept rozhodl hned
Dnes jsem si přivstala
pomalu upekla, hustou šťávičku
a výsledek? pochválený sváteční oběd
Díky za recept, šťáva opravdu pekně hustá díky rajčatům a dle rodiny také pikantní (bylinky dělají své
Přidávám fotku, ale je vidět, že na focení a aranžování nebyl čas
Teda ale jídlo vypadá báječně