Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 694 kJ / 4 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 309,00 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 467,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nugát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOGW
Moje poznámka
Nugát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOGW
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 38 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 46 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
nugát,
nugát recept,
domaci nugat,
domácí nugát recept,
recept na domácí nugát,
recept na nugát,
recept na nugát,
recept nugát,
pravý nugát,
jak udělat nugát,
jak se dělá nugát,
recept na pravý nugát,
jak vyrobit nugát,
co je nugát,
domácí nugátová čokoláda,
pravý nugát recept,
vánoční nugát,
co je to nugát,
recepty nugát,
nugát domácí recept
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko kondenzované,
tuk,
kakao,
voda
Komentáře (24)
ikdyž možná bych spíš koupila nugátovou čokoládu a rozehřátou, ne teda příliš horkou, jí přišlehala do vyšlehaného másla s cukrem a rumem
vyzkoušela jsem ho a je naprosto stejný jako dělávala moje babička, dlouho jsem hledala ten pravý a nikde nenašla až tady od Vás, tuk tam cítít moc nejde, je to vyvážené a lahodné,něco jako ledová čokoláda a nahradit bohužel nejde, má tam svou roli kvůli tomu , aby pěkně ztuhl a dal se krájet.Je to výborný recept, kdo nemusí tuk, tak ať nedělá domácí nugát a koupí si čokoládu v obchodě, jiná rada na to není.