Menu na Nový rok
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto děláme většinou na Nový rok, kdy nemá být podle tradice nic od peří, aby nám neuletělo štěstí. No ono nemá kolikrát uletět co, ale tradice je tradice. :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2018 06:53
1. 1. 2010 16:56
Děkuji Doogovi za důvěru, že ke mně připojil svůj skvost a děvčata, nebojte, my se o bodíky nepopereme, děkujeme a oba si vašich ocenění vážíme
1. 1. 2010 14:25
Doogo ty stromečky nemají chybu.
1. 1. 2010 14:12
Tak a teď se Ti yanull omlouvám, já myslela, že je to všechno Dooga, samozřejmě ten bodík patří i Tobě
1. 1. 2010 14:10
Doogo, to je přímo umělecké dílo, máš to krásně naaranžované a nepochybuji, že i výborné a ještě k tomu připravené v mém oblíbeném " líném" hrnci je to jasný a velký +
1. 1. 2010 14:02
Dooga, proč vy chlapi jste na vaření většinou lepší, než ženské? Sama nevím, ale už můj otec vařil, jak pán Bůh. Krásná fantazie, moc hezké!!
1. 1. 2010 14:00
Dooga , já se snad tomu PH ani bránit nebudu, i když tady jde o kuchaře ne o hrnec
1. 1. 2010 13:57
Tak jsen dnes na Nový rok vyzkoušel. Poprvé jsem dělal zvěřinu - jelení kýtu. Naložené bylo necelý den. Ale dělal jsem v pomalém hrnci a přidal pár sterilovaných žampionů. A výsledek - boule za ušima. Fakt výborné. Přidávám foto.
29. 12. 2009 13:08
Jani, zvěřinu bych si určitě da.. +7
28. 12. 2009 20:03
Děkuji za bodíčky
28. 12. 2009 19:49
No to je nádhera, koukám a opět slintám Bodík je zaslouženě Tvů, Jani +5
28. 12. 2009 19:11
Jani, máš pravdu, ceny tohoto masa odradí, ale já naštěstí nejsem na obchodu závislá, vždy kousek srnčího dostaneme a jsem tomu ráda. Je to příjemná změna v jídelníčku, ale kdybych ho neměla, určitě bych použila maso jiné.
28. 12. 2009 18:15
Spagi, určitě, jde o to, že bych někdy chtěla vyzkoušet i jiné maso. V restauraci raději moc ne, musím to někdy prubnout.
28. 12. 2009 18:13
Já myslím, že stejně dobré to bude z kvalitního hovězího i vepřového , paráda
28. 12. 2009 18:09
Krásná tradice, Jani. Jen to maso..ehm no, sice asi teď všude je, ale ty ceny, berou mne mrákoty! Kousek třeba jehněčího, zrovna před chvílí jsem se dívala, kolem 390 kč, no asi spadli z višně, né? A dančí jsem teda neviděla. Ale máš to opravdu krásně naservírováno a věřím, že to musí být lahůdka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 15 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 18 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 19 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 5 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 5 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 5 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 6 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 6 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 7 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Meruňkové knedlíky si v létě nenechte ujít. Ochutnejte ty nejlepší z kynutého, tvarohového nebo odpalovaného těsta
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Další recepty
Tématické fráze: co se vaří na nový rok menu na nový rok co vařit na nový rok co se jí na nový rok recepty na nový rok co uvarit na novy rok tradice na nový rok tradiční jídla na nový rok jídlo na nový rok tradiční recepty na nový rok recept na novy rok novy rok menu menu nový rok jak naporcovat daňka nový rok vaření na nový rok nový rok recepty srnčí ražniči maso na nový rok nový rok tradice
Suroviny: maso srnčí, olej, koření na divočinu
Menu na Nový rok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7zA
15 názorů