Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Menu na Nový rok

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 12. 2009 17:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto děláme většinou na Nový rok, kdy nemá být podle tradice nic od peří, aby nám neuletělo štěstí. No ono nemá kolikrát uletět co, ale tradice je tradice. :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Ivana Ch

31. 12. 2018 05:53

:yes::yes::yes::-Q:-K:-K

yanull

1. 1. 2010 15:56

Děkuji Doogovi za důvěru, že ke mně připojil svůj skvost :-p:-! a děvčata, nebojte, my se o bodíky nepopereme, děkujeme a oba si vašich ocenění vážíme :-8:-):-K

drahulin

1. 1. 2010 13:25

Doogo ty stromečky nemají chybu.:-O:-K:-K

maris

1. 1. 2010 13:12

Tak a teď se Ti yanull omlouvám, já myslela, že je to všechno Dooga, samozřejmě ten bodík patří i Tobě ;-):-))

maris

1. 1. 2010 13:10

Doogo, to je přímo umělecké dílo:-O, máš to krásně naaranžované a nepochybuji, že i výborné a ještě k tomu připravené v mém oblíbeném " líném" hrnci:-)) je to jasný a velký +:yes::-)

JanaDorazinova

1. 1. 2010 13:02

Dooga, proč vy chlapi jste na vaření většinou lepší, než ženské? Sama nevím, ale už můj otec vařil, jak pán Bůh. Krásná fantazie, moc hezké!!:yes:

spagetka

1. 1. 2010 13:00

Dooga :-*:-*:yes::yes::yes:, já se snad tomu PH ani bránit nebudu, i když tady jde o kuchaře ne o hrnec :-D;-):-p

Dooga

1. 1. 2010 12:57

Tak jsen dnes na Nový rok vyzkoušel. Poprvé jsem dělal zvěřinu - jelení kýtu. Naložené bylo necelý den. Ale dělal jsem v pomalém hrnci a přidal pár sterilovaných žampionů. A výsledek - boule za ušima. :yes: Fakt výborné. Přidávám foto.

Jenda1

29. 12. 2009 12:08

Jani, zvěřinu bych si určitě da.:-p:-p;-). :-!:-)):yes::yes::-K +7

yanull

28. 12. 2009 19:03

Děkuji za bodíčky :-);-):-K

thomassinno

28. 12. 2009 18:49

No to je nádhera, koukám a opět slintám :-O Bodík je zaslouženě Tvů, Jani :yes: +5

yanull

28. 12. 2009 18:11

Jani, máš pravdu, ceny tohoto masa odradí, ale já naštěstí nejsem na obchodu závislá, vždy kousek srnčího dostaneme a jsem tomu ráda. Je to příjemná změna v jídelníčku, ale kdybych ho neměla, určitě bych použila maso jiné.

JanaDorazinova

28. 12. 2009 17:15

Spagi, určitě, jde o to, že bych někdy chtěla vyzkoušet i jiné maso. V restauraci raději moc ne, musím to někdy prubnout.;-)

spagetka

28. 12. 2009 17:13

Já myslím, že stejně dobré to bude z kvalitního hovězího i vepřového :-p:-p, paráda :yes:

JanaDorazinova

28. 12. 2009 17:09

Krásná tradice:-)), Jani. Jen to maso..ehm no, sice asi teď všude je, ale ty ceny, berou mne mrákoty!:-)) Kousek třeba jehněčího, zrovna před chvílí jsem se dívala, kolem 390 kč, no asi spadli z višně, né?:-O A dančí jsem teda neviděla:-/. Ale máš to opravdu krásně naservírováno a věřím, že to musí být lahůdka:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: co se vaří na nový rok menu na nový rok co vařit na nový rok co se jí na nový rok recepty na nový rok co uvarit na novy rok tradice na nový rok tradiční jídla na nový rok jídlo na nový rok tradiční recepty na nový rok recept na novy rok novy rok menu menu nový rok jak naporcovat daňka nový rok vaření na nový rok nový rok recepty srnčí ražniči maso na nový rok nový rok tradice

Suroviny: maso srnčí, olej, koření na divočinu

TopRecepty.cz

Menu na Nový rok

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L7zA