Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 831 kJ / 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,78 g |
Tuky | 57,10 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 36,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopretinové jitrnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L824
Moje poznámka
Kopretinové jitrnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L824
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 8 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 9 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
buchta do jitrnic,
buchta do jitrnic recept,
jitrnice recept,
buchta do prejtu,
buchta orgazmus,
ohřívání jitrnic,
buchta do jaternic,
buchta na jitrnice,
recept na buchtu do jitrnic,
pečená buchta do jitrnic,
buchta do jitrnic-recept,
jitrnicová buchta,
ohřívání jaternic,
ohřívání jitrnice,
buchta na jaternice,
jitrnice,
recepty z jitrnic,
orgazmus buchta,
jitrnicový prejt s vejci,
recept buchta do jitrnic
Suroviny:
jitrnice,
vejce,
cibule,
jablko,
sýr nastrouhaný,
olej,
majoránka,
koření kari,
sůl
Komentáře (10)