Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka na tymiánu a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DqP
Moje poznámka
Vepřová líčka na tymiánu a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DqP
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 1 hodinou
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 14 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 17 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 33 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 50 minutami
Čínská cuketa
Ajkad před 53 minutami
Domácí kečup
Jarin57 před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřová líčka,
vepřová líčka na celeru,
vepřová líčka recepty,
vepřová lýčka,
líčka po burgunsku,
vepřová líčka celer,
hovězí líčka po burgunsku,
recept na vepřové líčka,
vepřove lyčka,
hovězí lyčka recept,
vepřová líčka foto,
vepřová líčka recept,
recepty na vepřová líčka,
líčka na celeru,
hovézí líčka po burnusku,
vepřová líčka na na česneku,
veprova licka na timijanu,
vepřové líčka na timiánu,
vepřová líčka trochu jinak,
vepřová líčka na řapíkatém celeru
Suroviny:
líčka vepřová,
celer řapíkatý,
cibule,
česnek,
tymián čerstvý,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (15)