Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 292 kJ / 2 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,71 g |
Tuky | 10,06 g |
Vláknina | 57,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 545,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle boscaiola
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/860o
Moje poznámka
Tagliatelle boscaiola
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/860o
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 9 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 16 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 18 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 47 minutami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 6 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 10 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 10 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 10 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 13 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 14 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 15 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 15 hodinami
Tématické fráze:
tagliatelle se žampiony,
špagety boscaiola,
co jsou tagliatelle,
těstoviny tagliatelle,
polreichovy recepty,
togliatelle,
špagety tagliatelle,
těstoviny se žampiony,
togliatele,
tagliattele,
těstoviny boscaiola,
taliatele,
tagliatelle s žampiony,
tagiatele,
tagliatelle těstoviny,
domaci tagliatelle,
italské tagliatele,
tagliattelle,
domácí tagliatele,
boscaola
Suroviny:
tagliatelle,
žampióny,
cibule,
česnek,
rajče sterilované,
petrželka,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
olej olivový,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (11)
je to určitě dobré, ale kde je boscaiola?
Boscaiola jsou speciálně připravené houby.
Pokud by jste chtěla vědět jak se připravují tak mě napište.
A cibule s česnekem se nechá jen zapěnit tak asi 1min.
Pak bude mít pokrm zcela jinou chuť.
Přesně tak. Tady není moc co vařit, tak stačí i ta čtvrthodinka, nicméně ta boloňská, co tu mam, ta chce hodně času. Čim víc, tim líp.