Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 361 kJ / 2 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,39 g |
Tuky | 180,55 g |
Vláknina | 29,34 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 102,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselá vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EW7m
Moje poznámka
Sladkokyselá vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EW7m
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 42 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra,
vepřová játra recepty,
játra recept,
vepřové játra recepty,
vepřová játra recept,
vepřové játra,
vepřová játra omáčka,
játra recepty,
vepřová játra na omáčku,
recept na jatra,
recepty vepřová játra,
recepty na vepřová játra,
příprava jater před vařením,
recepty-vepřová játra,
recepty na vepřové játra,
recept játra,
recept s játry,
recept vepřova jatra,
recept na vepřová játra,
recepty z jater
Suroviny:
játra vepřová,
slanina gazdovská,
houba hřib,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá žlutá,
paprika sušená pálivá,
solamyl,
omáčka sojová indonesia,
omáčka sojová japanese style,
kečup ostrý,
pepř mletý,
sůl,
petrželka zelená
Komentáře (11)
Podobně jsem dělala vepřové nudličky a tam jsem už použila hříbky i s nálevem.Ten soplík udělal své a už se ničím nezahušťovalo.Vím,že jsi hříbečková,ale ještě mi nevyšel čas receptík přidat
Všem díky za zájem
Za komentíky i hodnocení všem děkuji
vypadá to úúúžasně