Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 160 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,92 g |
Tuky | 30,64 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 3,96 g |
Sacharidy | 22,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová gyrosová roláda z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0D7N
Moje poznámka
Vepřová gyrosová roláda z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0D7N
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 2 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 3 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 10 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřova rolada,
jak se váže roláda,
sosenfix,
vepřová roláda recept,
roláda v ph,
vepřová roláda v ph,
jak se správně váže roláda,
jak se váže maso,
vepřová roláda s nádivkou,
www veprova rolada,
jak se dělá gyrosova omačka,
spony na rolády,
gyrosova omacka,
babicovy recepty-10.11.2012,smažené škvarky,
rolada veprova,
recept na veprovou roladu,
jak se váže roláda recept,
recepty na vepřové rolády,
veprove rolady,
kovove sponky na roladu
Suroviny:
kýta vepřová,
kapusta,
rajče cherry,
cibule,
cibule,
vejce,
sýr niva,
sýr eidam,
protlak rajčatový,
koření gyros,
olej,
jíška,
sůl
Komentáře (24)