Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 115 kJ / 744 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,61 g |
| Tuky | 39,81 g |
| Vláknina | 8,32 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 2,20 g |
| Sůl | 5,33 g |
| Sacharidy | 46,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vývar uvedeme k varu, přidáme kmín a kousky brambor. Uvaříme doměkka.
Krok 2: Česnek utřeme se solí.
Krok 3: Po změknutí brambor vypneme zdroj tepla a do polévky přidáme sádlo, utřený česnek, pepř a promnutou hrstičku majoránky.
Krok 4: Do talíře vložíme kolečko syrečku, polévku opět uvedeme k varu a přelijeme sýr.
Krok 5: Nakonec posypeme opečeným chlebem.
Zveřejněno 1. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivý oukrop s olomóckým tvarglem a opečeným chlebem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K9qM
Moje poznámka
Poctivý oukrop s olomóckým tvarglem a opečeným chlebem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K9qM
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 16 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 10 minutami
Domácí česnečka
Milan68 před 17 minutami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 26 minutami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 45 minutami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 1 hodinou
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 2 hodinami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 3 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 3 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 11 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 15 hodinami
Tématické fráze:
oukrop s kroupami,
opečený chleba,
silný oukrop,
česnečka recept,
recept na česnekovou polévku,
recept na oukrop,
oukrop kroupy,
oukrop s kroupama,
česnekový oukrop,
česnečka s opečeným chlebem,
co dat k opecenemu chlebu,
oukrop,
polévka s opečeným chlebem,
oukrop recept s kroupami,
poctivý pletený mazanec,
silna oukrop,
oukrop s kroupami recept
Suroviny:
vývar masový,
brambory,
česnek,
sádlo,
kmín celý,
pepř mletý,
majoránka,
sůl,
koření polévkové,
sýr syrečky olomoucké,
chléb
Komentáře (27)
web.archive.org/web/20140222041843/http://www.metropole-olomouc.cz/olnej/5/Jediny-puvodni-cesky-syr-dostal-jmeno-po-Olomouci
Andrej, tak to jo - kroupy mám ráda.