Postup přípravy
Krok 1: Hrách necháme přes noc namočený ve vodě. Druhý den jej v téže vodě uvaříme doměkka.
Krok 2: Ze sádla a hladké mouky si připravíme světlou jíšku, do které vmícháme mletou papriku. Jíškou zahustíme hrách.
Krok 3: Dle chuti přikyselíme, osladíme a osolíme. Podáváme s knedlíkem a vařenými vejci.
Zveřejněno 31. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrachová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6l
Moje poznámka
Hrachová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6l
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit omacku,
recept hrachova kase,
hrachova kase recepty,
čím zahustit hrachovou kaši,
hrachova kase,
jak zahustit hrachovou kaši,
recept na hrachovou omacku,
recept na hrachovou kasi,
zahustit omáčku,
čím zahustit hrachovku,
hrachvá omáčka,
nejlepší recept na hrachovou kaši,
hrachovaomacka,
hrachová omáčka na smetaně,
recepty hrachova kase,
hrachová kaše s vejcem,
hrachová kaše recept,
bila hrachova,
jak zahustit hrachovou polévku,
hrachova kase kj
Suroviny:
hrách,
paprika sušená sladká,
cukr,
ocet,
sůl,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (11)