Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roláda s uzeným masem

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

nofrona

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 623 kJ /
388 kcal
Bílkoviny60,70 g
Tuky12,80 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,20 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře si pořádně opereme, okrájíme tuk, biskupa a křídla. Celé kuře opatrně vykostíme. Prsa okrájíme a masem vyložíme případná prázdná místa. Celé kuře posypeme kořením, prsty rozetřeme. Uzené maso nakrájíme na plátky a naskládáme na kuře. Krok 2: Mrkve očistíme, nakrájíme na hranolky a rozložíme na kuře. Maso smotáme, potřeme kořením. Krok 3: Přeneseme do pekáče, podlejeme vodou a pečeme pod poklicí ve vyhřáté troubě na 200°C, hodinu. Pak odekrejeme a ještě 10 minut dopečeme. Podáváme s bramborem nebo rýží.

Zveřejněno 9. 12. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0D6K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0D6K

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Markétko,moc hezky jsi rolovala:-KI já na této lahůdce bych si pochutnala:-p:yes::yes:

Díky:-K všem

Bibinka:šťávička byla (výpek), ale na talířku není fotogenická;-):-D:-D

nofrona: Nofronko, vypadá to velice pěkně, ale mě osobně by móóóc chyběla šťávička:-!:-p tak si to představuji s ní ;-)nemáme rádi maso na sucho, to jedině s chlebem k večeři, ale dávám 6.bod:yes:

mňam mňam vypadá velmi jedle:yes::-D

Nádherné!! A z kuřecího..hmmm:-p

Krásná roláda, jen kdyby mi někdo to kuře vykostil:-8;-):-p:yes:

rebeka:Díky:-K, dnes jen jedno děťátko, no on už je to půlchlap;-):-D:-D

roládička jako sen, rebi tleská, bodík letí, to se oblizovaly i děti:-p;-):-K:yes::-D

Nádherná roláda:yes:

Tématické fráze:
kuřecí maso recepty, recepty z kuřecího masa, uzené maso recepty, kuřecí maso recept, recepty na kuřecí maso, kuře s uzeným masem, kuřecí roláda, roláda z kuřecího masa recept, kuřecí roláda s uzeným, recepty s kuřecím masem, roláda z kuřecího masa, vepřová roláda s uzenym masem, recepty kuřecí maso, recept na kureci maso, recept s kuřecím masem, plněná kuřecí roláda s uzeným masem, kureci prsa s uzenym masem, uzené maso, kuřecí maso, recept na kuřecí roládu

Suroviny:
kuře, maso uzené, mrkev, koření kuře pepíno, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu