Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarůžky v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg85
Moje poznámka
Tvarůžky v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg85
Nejnovější recepty
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 1 hodinou
Patizonové placičky s rajčatovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Linecké řezy se švestkovým pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 22 minutami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 29 minutami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 2 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 13 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 15 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 16 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 16 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 17 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 18 hodinami
Tématické fráze:
bramborak s tvaruzkama,
bramboráky s tvarůžkama,
tvarůžek v bramboráku,
bramborák s tvaružkem,
smažené tvarůžky v bramboráku,
bramborák s tvarůžkami,
syrečky v bramboráku,
bramboráky s tvarůžkami,
tvaruzky v bramborovem teste,
tvarůžky,
tvarůžkové bramboráky,
co k bramboraku,
bramborák s tvarůžkou,
tvaruzkovy bramborak,
bramboraky s tvaruzkem,
bramborák se syrečky,
bramborove placky s tvaruzkama,
smažený sýr v bramboráku,
bramboráky s tvarůžkou,
bramboráčky s tvarůžky
Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté,
brambory,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
majoránka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (16)
Manžel nadšen, ale pravda je, že jsem celou dobu smažení nadávala, že nemám lívanečník, dva kousky mi vytekly a hrozně prskaly, za sebe říkám, že je důležité mít husté těsto.
Jinak to byla mňamka, dala jsem si to jednou v hospodě, ale ty domácí jsou nějak lepší
Jani, díky za připomenutí a bod můžu dát hned, anžto vyzkoušeno mám