Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 697 kJ / 2 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,84 g |
Tuky | 267,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 5,00 g |
Sůl | 12,42 g |
Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pangasiuse, dáme na plech (klidně zmrzlého), nakořeníme kořením na ryby trochu opepříme, pocákáme trošku olivovým olejem a přidáme zelené fazolové lusky s na kostičky nakrájenou slaninou a dáme péct do trouby na 180°C asi na 45 min.
Krok 2: Pak přidáme teplotu na 200 a necháme udělat kůrku.
Krok 3: Květák spaříme, rozdělíme na malé kousky, nakrájíme cibuli na jemno a omahneme na másle, pak přidáme květák, osolíme, opepříme, chvíli smažíme.
Krok 4: Pak zahustíme vajíčkem rozšlehaným se smetanou. A servírujeme.
Zveřejněno 14. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYMY
Moje poznámka
Pangas s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYMY
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 11 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Petik05 před 2 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 4 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 5 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 5 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 6 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 8 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 10 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 10 hodinami
Tématické fráze:
ryby s květákem,
fazolove lusky s kvetakem,
co udelat s kvetakem,
ryba s kvetakem
Suroviny:
filety ryby pangasius,
květák,
vejce,
lusky fazolové,
slanina,
olej olivový,
koření na ryby,
cibule,
sůl,
pepř,
smetana
Komentáře (5)
Do začátku dávám 1.boda