Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 185 kJ / 5 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,03 g |
Tuky | 222,12 g |
Vláknina | 16,23 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 726,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWxW
Moje poznámka
Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWxW
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 6 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 11 minutami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 28 minutami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 1 hodinou
Domácí kečup
Mistrova před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 3 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 5 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 6 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 6 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 hodinami
Tématické fráze:
citronový koláč,
annabel langbein recepty,
recept na babetku,
recept na citronový koláč,
citronovy kolac recept,
recepty annabel langbein,
anabel langbein,
hrnkovy citronovy koláč,
recept s citronovy kury kolac,
anabel annabel langbein,
citronový koláč s pomerančovou polevou,
annabel langbein citronový koláč,
zdravy citronovy kolac,
kolac citronovy,
mrkvovo citronovy koláč,
citronovy koláč č s pudinkem,
citronovy přeliv,
citronvy kolac s prelivem,
pomerancovy preliv na buchty,
citronova buchta s pomeeancovym prelivem
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
jogurt bílý,
olej,
šťáva citronová,
kůra citronová,
vejce,
prášek do pečiva,
šťáva pomerančová,
cukr třtinový
Komentáře (27)
Jedině, co mě napadá, péct pomalu a raději déle, protože tak piškot pomalu a rovnoměrně roste. Každá trouba peče jinak, ale tak 150-160st....
Ke konci, když už piškot krásně naběhne a vypadá, že je téměř upečený (ale je třeba světlý, tak přidat teplotu na 180-190st. a dopéct do barvičky.
Nemela bys nejaky recept i na dobrou polevku? Nejakou orientalni?