Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 034 kJ / 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,46 g |
Tuky | 7,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 17,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obložené vepřové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D936
Moje poznámka
Obložené vepřové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D936
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 3 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 5 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky na pánvi,
recept na veprove platky,
bratislavský vepřový plátek,
bratislavský plátek,
vepřové plátky,
jak upravit vepřové plátky,
vepřový plátek na pánvi,
veprove platky recept,
oblozeny veprovy platek,
vepřový plátek,
vepřový plátek obložený,
obložený kuřecí plátek,
vepřové plátky recepty,
bratislavsky plecko,
vepřové plátky s kaší,
veprove platky s oblohou,
jak upravit veprovi platek,
vepřové maso obložené,
obložené plátky vepřového masa,
veprovy platek vysocina
Suroviny:
plátek vepřový,
salám vysočina,
cibule,
arašídy,
kukuřice,
sůl,
pepř,
sýr tvrdý
Komentáře (6)