Suroviny pro 24
24
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 308 kJ / 6 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,64 g |
Tuky | 378,90 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 2,38 g |
Sodík | 811 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 656,50 g |
Postup přípravy
Želatinu rozpustíme v horké šťávě z kompotu a přidáme do krému. Dobře promícháme.
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové řezy s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZPO
Moje poznámka
Smetanové řezy s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZPO
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 7 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 54 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
řezy s broskvemi,
řezy s broskvi,
krémové řezy s broskví,
rychlé smetanové řezy,
kremove rezy s broskvemi,
řezy z kompotovaných broskví,
krémový řez s broskvemi,
recepty broskve smetana,
recepty z broskví,
rychlé řezy broskvový,
smetanový koláč s broskvemi,
moucnik s broskvama,
recept na řezy s broskvemi,
řezy s broskvama,
řezy broskve,
broskvový řez,
broskve recept,
tanové řez,
recepty rezy s broskvi,
řezy z mascarpone
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
cukr vanilkový,
marmeláda meruňková,
sůl,
mouka hladká,
kompot broskvový,
smetana zakysaná,
cukr moučkový,
smetana ke šlehání,
marmeláda meruňková,
želatina,
šťáva z kompotu
Komentáře (3)