Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 217 kJ / 4 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,23 g |
Tuky | 146,17 g |
Vláknina | 138,17 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 487,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maftul - kruti krk s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXWY
Moje poznámka
Maftul - kruti krk s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXWY
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 22 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 24 minutami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 36 minutami
Snadný štrúdl
Ivace před 41 minutami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 47 minutami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 52 minutami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 1 hodinou
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 2 hodinami
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 2 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso s cizrnou,
mail jaj.co loc:cz,
kruti krk recept,
krůtí krky recepty,
recept file po jordánsku,
krůtí krk,
maso s cizrnou,
kruti krk recepty.cz,
ovce krk recept,
kardamon s cizrnou,
maftoul,
recept cizrna kruti,
mail jaj co loc:cz,
kruti krk recepty,
recepty na krůtí krky,
maso na cibuli a cizrna
Suroviny:
krky krůtí,
cizrna,
soda jedlá,
cibule,
kardamom,
koření nové koření mleté,
sůl,
pepř,
těstoviny tarhoňa,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Krom oprazenych malych cibuliek sa dava aj mrkev na kousky, libanoncania davaju aj por napriklad a korenie nove korenie, kurkuma, skorica..ja osobne davam este feferonku a paradajky na stvrtky..a maftul s celozrnej psenice ten tmavsi a je aj vonavejsi..ahooj :))
Ja mam maslo moc rada, priste zkusim maso i cibuli orestovat. Jen dotaz, restuje se to syrove nebo az po uvareni?
www.tasteofbeirut.com/2011/11/maftoul/
Matfunyje sa to nazyva a cibulky male cele sa opekaju na troske masla/ghee, pak maso..
..ale aj tak to mas
Jana Remkova: Jani, jsi muj clovek, jen tak s horcici..