Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 334 kJ / 80 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 1,22 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yk2P
Moje poznámka
Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yk2P
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 9 minutami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 49 minutami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 2 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 4 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 5 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 10 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 12 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 15 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 17 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
slivovačka,
jak udělat tmavou omáčku,
tmavá omáčka k masu,
jak ztmavit omáčku,
slivovačka omáčka,
omáčka s rozinkami,
recepty na pizzu vydea,
omáčka slivovačka,
veprová krkovička se sušenými švestkami,
recept na tmavou omáčku,
jak uvarit tmavou omacku,
tmavá švestková omáčka,
tmavá omáčka perniková,
rtmavá omáčka,
tmavého omacky recepty,
vídenský povidlový knedlík-recepty,
tmavou omacku,
slivovačka s uzeným masem,
tmavá omáčka ke špenátu,
slivovacka omáčka prsa recepty
Suroviny:
povidla švestková,
máslo,
slivovice,
mouka hladká,
sůl,
voda,
cukr,
rozinky,
švestky sušené,
skořice mletá,
koření do perníku,
krkovice uzená,
knedlík vídeňský
Komentáře (2)