Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 371 kJ / 1 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,72 g |
Tuky | 47,65 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 211,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevná roláda s marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJJj
Moje poznámka
Dvoubarevná roláda s marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJJj
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 22 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 50 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 4 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Tématické fráze:
dvoubarevná roláda,
roláda se škrobem,
recept dvoubarevná piškotová roláda videorecept,
světlá roláda s marmeládou,
roláda bez mouky se škrobem,
roláda z bramborového škrobu,
roláda s bramborového škrobu,
babiččiny rolády recept na dvoubarevnou roládu,
dvoubarevná roláda bez mouky,
škrob do marmelády,
dvoubarevna-rolada-s-marmeladou,
dvojbarevná roláda,
těsto na roládu se škrobem,
dvoubarevná roláda recept,
roláda dvojbarevná,
recepty se škrobem
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
škrob bramborový,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
voda,
kakao,
mléko,
sůl,
Komentáře (4)