Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 986 kJ / 236 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,57 g |
| Tuky | 15,98 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 11,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévkové knedlíčky z drůbežích žaludků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZW1
Moje poznámka
Polévkové knedlíčky z drůbežích žaludků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZW1
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 6 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 6 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 7 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 7 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 4 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 6 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 8 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 9 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 10 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 11 hodinami
Tématické fráze:
houskové knedlíčky do polévky,
knedlíčky z drůbežího masa,
knedlicky do polevka z drubezich jater,
jak utřít játra na knedlíky,
drůbeží žaludky recepty,
knedlicky z drubku,
zahuštěná polévka s drůbeřími žaludky,
drůbeží žaludky,
varene drubezi zaludky,
drůbeží žaludky vařené,
drůbeží žaludky vařené,
vývar z drůbežích žaludků,
knedlíčky do polévky z drůbežího masa,
vývar s drůbežích žaludků
Suroviny:
vývar,
vejce,
máslo,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
květ muškátový,
zázvor mletý,
houska
Komentáře (5)
gurtlerova: zeleninu (já měla jen celer a mrkev) nakrájet na tenké plátky a tvořítky na cukroví vykrájet malé tvary. Zeleninu jsem použila syrovou, ale dělávám i z vařené. Vnoučatům se to líbí, tak co bych pro ně neudělala ....
Ale z nudlového těsta by to šlo také - vykrájet a pak uvařit jako normální těstovinu.