Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 986 kJ / 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,57 g |
Tuky | 15,98 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 11,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévkové knedlíčky z drůbežích žaludků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZW1
Moje poznámka
Polévkové knedlíčky z drůbežích žaludků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZW1
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 1 hodinou
Maso na špejli
Přidáno před 1 hodinou
Medová směs s adžikou
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 2 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 4 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 4 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 4 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 4 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 5 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 6 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 6 hodinami
Tématické fráze:
houskové knedlíčky do polévky,
knedlíčky z drůbežího masa,
knedlicky do polevka z drubezich jater,
jak utřít játra na knedlíky,
drůbeží žaludky recepty,
knedlicky z drubku,
zahuštěná polévka s drůbeřími žaludky,
drůbeží žaludky,
varene drubezi zaludky,
drůbeží žaludky vařené,
drůbeží žaludky vařené,
vývar z drůbežích žaludků,
knedlíčky do polévky z drůbežího masa,
vývar s drůbežích žaludků
Suroviny:
vývar,
vejce,
máslo,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
květ muškátový,
zázvor mletý,
houska
Komentáře (5)
gurtlerova: zeleninu (já měla jen celer a mrkev) nakrájet na tenké plátky a tvořítky na cukroví vykrájet malé tvary. Zeleninu jsem použila syrovou, ale dělávám i z vařené. Vnoučatům se to líbí, tak co bych pro ně neudělala ....
Ale z nudlového těsta by to šlo také - vykrájet a pak uvařit jako normální těstovinu.