Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kytice v melounové váze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJJw
Moje poznámka
Kytice v melounové váze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJJw
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 13 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 14 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 3 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 4 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 4 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 5 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 6 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 6 hodinami
Tématické fráze:
kytice ze zeleniny,
kytice z ovoce,
jak vyrobit melounový dort,
jak se dela kytice z ovoce,
kytice z ovoce a zeleniny,
jak udělat kytici z ovoce,
jak vyrobit kytici z ovoce,
slané dorty pro muže kytice do ruky,
kytice se zeleniny,
jak vyrobit ovocnou kytici,
postup kytice z ovoce,
kytice z ovoce recept,
melounové výtvory,
vydllabaný meloun s ovocema želatinou,
studená kuchyně kytice,
jak vyrobit kytici ze zeleninou,
melounový dort s ovocem,
ozdobná kytice ze zeleniny, ovocem,
melounový dort,
kytice ze zeleniny.cz
Suroviny:
meloun žlutý,
šunka,
salám vysočina,
sýr eidam,
sýr tavený,
máslo,
sýr babybel,
sýr korbáčky,
klobása,
rajče,
paprika čerstvá červená,
okurka salátová,
pórek,
ředkvičky,
petrželka,
želatina,
Komentáře (17)