Postup přípravy
Krok 1: Vezmeme králíka a naporcujeme ho. Zadní stehýnka nasolíme a potřeme česnekem. Obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme. Podáváme s brambory které lehce posypem sušeným libečkem.
Zveřejněno 17. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík Karlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2JMM
Moje poznámka
Králík Karlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2JMM
Nejnovější recepty
Tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Přidáno před 2 hodinami
Směs fazolí a cizrny s kořenovou zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Květákové listy s flíčky a slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá omáčka se žampiony a špenátem s těstovinami Maccheroni al Ferretto
Přidáno před 5 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 7 hodinami
Bratislavský guláš podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
Kozlik6797 před 18 minutami
Maminčina jablečná buchta
MichalRaby před 45 minutami
Mini chlebíčky s lučinovou pomazánkou a s uzeným lososem
Moanka před 1 hodinou
Pomazánka z balkánského sýra a zakysanou smetanou
Moanka před 1 hodinou
Jogurtové muffiny
Hansenka před 1 hodinou
Ovocná buchta ze zakysané smetany
jirholu před 2 hodinami
Bábovka z kynutých buchet
Beruna před 5 hodinami
Zdravá grepová buchta
Rozzitta10 před 6 hodinami
Vepřové nudličky s pak choi
margotka53 před 6 hodinami
Tématické fráze:
králík v trojobalu,
králík recepty,
recept na králíka,
predni nohy z kralika,
králičí přední nohy recept,
králík jak ho vykostit,
kralici nohy recept,
recepty z králíka,
jak upravit králíka,
králičí nohy,
králičí přední nohy,
recepty na králika,
jak vykostit kralika,
kralici kytky,
králičí předek recepty,
recepty ze staršího králíka,
předni nohy kralík,
kralik predni nohy recept,
králík přední nohy,
jak upravit z králíka
Suroviny:
stehno králičí,
brambory,
olej,
sůl,
strouhanka,
vejce,
mouka
Komentáře (24)
jak si to velestehno dlouho smažil?? to muselo trvat, než se to propeklo, ne??